Despre Cabina Foto Joben

Vrei sa oferi invitatilor tai cea mai simpla metoda de a se distra? Acum ai gasit-o! Joben Photo Booth a ajuns in oras.
Cu Joben Photo Booth te distrezi asa cum n-ai facut-o niciodata si, mai mult, pleci cu amintirea la pachet.

Cabina foto deschisa, Joben e un "must have" pentru a-ti asigura o portie buna de ras la petrecerea ta. Si pleci cu dovada vie, fotografia.
Un concept de o eleganta deosebita, Joben Photo Booth foloseste cele mai moderne si performante echipamente, toate pentru un rezultat perfect.
Alege din multitudinea de accesorii puse la dispozitie si pozeaza-te cum vrei, cu cine vrei, cat vrei!

Cabina foto Joben se poate inchiria pentru 2 ore, 4 ore sau full event iar preturile pe care le practicam sunt accesibile. Pentru o oferta de pret corecta, personalizata si adaptata evenimentului tau, nu ezita sa ne contactezi!

Rezerva Joben si esti in trend!
0744 583 685 / 0744 558 784

Photo Booth Joben

Cum schimbă Joben atmosfera la un party?

Fata de un fotograf clasic, Joben ofera multiple oportunitati de interactiune si distractie pentru invitati. Dotata cu lumini de studio profesionist, cabina poate fotografia si filma în HD oferind o experienta vizuala deosebita.
Vine la pachet cu obiecte de recuzita originale si are un software care permite modificari digitale si postarea pozelor pe retelele de socializare în timp real. Toate optiunile sale vor contribui la o prezenta inedita care nu va trece neremarcata. Supriza pe care o vei face invitatilor va fi de nepretuit.
Afla în continuare toate modalitatile prin care te poti distra cu un Photo Booth!

Photo Booth Joben

Evenimentele Joben

Mai multe evenimente